АБОНАМЕНТ ЗА
топъл обяд
на работа

КАКВО Е АБОНАМЕНТ ЗА ОБЯД?

Какво е?

Абонаментът е доставка на топъл обяд на работното място на преференциални цени в уговорен час. Създадохме го защото разбираме колко е важно обедната почивка да е именно почивка, а не обикаляне в търсене на храна или чакане на доставка, която се бави.

Как работи?

Всеки служител получава парола за вход в сайта ни и избира предпочитаните от него ястия на преференциални цени. Не се налага да въвежда нищо повече - без адреси и телефони, без разговори за потвърждение. В предварително уговорения час ние доставяме заедно всички поръчки, а вие се наслаждавате на вкусната храна и обедната си почивка.

абонамент

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ АБОНАМЕНТА?

Времето

Знаем колко е ценно времето ви, особено когато сте в почивка. Затова се поръчва за по-малко от минута - без сложно съгласуване между колегите кой какво ще яде. А с доставката в определен час получавате вкусна, питателна и топла храна и през обедната почивка наистина си почивате.

Храната

Добрата храна е не само удоволствие за вкуса, но и дава сили да продължите деня си. Затова сочна скара от прясно месо е винаги добър избор. А и това, че сте на работа не означава, че не можете да си угаждате и да се наслаждавате на познатия от детството вкус на печено месо.

Цената

Благодарение на абонамента за топъл обяд на работното място всеки получава конкретен процент отстъпка от стандартните ни цени. Така всеки ден избирате това, което наистина ви се яде, а с отстъпката цената на обяда е наистина изгодна.

ЗАЩО ХОРАТА ИЗБИРАТ НАШАТА СКАРА?

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА
Grill Stop

София
бул. Европа 11

Работно време:
Понеделник - Петък 8.00-18.00

Грил СтопМенюДоставкиАбонаментГалерияЗа насКонтактиОбщи условия и Лични данни