кои сме ние
и как работим

семейство Маркови

НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме семейство Маркови, а майсторската скара е нашата страст. Обичаме добрата храна - убедени сме, че тя е ежедневно удоволствие и наслада за сетивата. Към месото имаме специално отношение - вярваме, че то древна и гениално проста храна, но едновременно с това - ако е добре приготвено - може да зарадва и най-взискателния чревоугодник. Ние, българите, обичаме скара - помним я от детството си, от огньовете по лагерите и от летата на село - и търсим този познат вкус, независимо къде по света живеем. Днес, обаче, човек рядко може да си направи истинска скара у дома, независимо че поводи за празнуване с приятели не липсват - в апартаментите няма място, а ако има двор, да се приготви жарта отнема време.

Точно затова направихме в собствения си двор Грил стоп - място за майсторска скара, където ние я печем, а вие я вземате за вкъщи. Така всеки може да сложи сочно печено на трапезата си, без това да отнема време и усилия или да бъде непосилно скъпо. Затова и избираме само прясно месо от проверени месни доставчици, приготвяме жар от специално подбрани дървени въглища, добавяме традиционни подправки и печем така, че месото да стане крехко и сочно. Заповядайте при нас, за да се запознам, да поговорим за месо и да опитате скарата!

НАШИЯ ПОДХОД КЪМ ХРАНАТА

Прясно месо

Ние избираме само прясно месо, което никога не е било замразявано и не е било обработвано с химикали. Купуваме го от проверени месни доставчици, съхраняваме го така, че да можете да го видите, ако дойдете на място и възможно най-бързо го печем.

Традиционни подправки

Овкусяваме скарата само с традиционни български подправки, характерни за приготвянето на печено месо. Така сме сигурни, че няма да има неприятни изненади с непознати вкусове. А и традицията казва, че най-полезни подправките, които растат в страната.

Домашен вкус

Приготвяме скарата, хляба и гарнитурите в собствения си двор като за себе си. Така постигаме толкова търсения вкус на домашно приготвено, сочно и апетитно печено месо, аромата на дървени въглища, прясно опечени питки и съблазнителни гарнитури.

ЗАЩО ХОРАТА ИЗБИРАТ НАШАТА СКАРА?

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА
Grill Stop

София
бул. Европа 11

Работно време:
Понеделник - Петък 8.00-18.00

Грил СтопМенюДоставкиАбонаментГалерияЗа насКонтактиОбщи условия и Лични данни